Clip card - 10 classes

Payment
Via Dankort or international credit cards & MobilePay Online
periode
Klippekortet er gyldigt i 6 måneder fra købsdato.
The Clip card is valid for 6 months from date of purchase.
re-activate expired clips
If you have remaining clips on an expired card, you can reactivate those when you purchase a new clip card.
Contact info@osterbroyoga.dk about this.

Antal deltagere: {participants_count}

Terms and conditions

You can pay with Dankort & MobilePay , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- VAT Number: 39208725
Terms and conditions
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Nordre Frihavnsgade 13, 2100 København Ø, mail: info@osterbroyoga.dk