Campaign - 30 day unlimited

Payment
Via Dankort or international credit cards & MobilePay Online
periode
30 days unlimited ( can only be purchased online and not in the studio )
Unlimited access to all our classes, starts from the purchased date, and can not be put on hold.
This Campaign is only for students that have never been to our studio before.30 days unlimited ( can only be purchased online and not in the studio ), and only for new member whom has never been to our studio.
limited
Important note ::

Price: 299 DKK for 1 month. With this offer you can earliest cancel your membership after 2 month so minimum price for you is 299 kr plus 550 kr= 849 kr.

Antal deltagere: {participants_count}

Terms and conditions

You can pay with Dankort & MobilePay , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- VAT Number: 39208725
Terms and conditions
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Nordre Frihavnsgade 13, 2100 København Ø, mail: info@osterbroyoga.dk